Sèries

Tres perles d'HBO que has de veure

Ja no saps què mirar? L'excés d'oferta et satura? Triem per tu! Fes un cop d'ull a la selecció d'EL TEMPS a partir de les ressenyes de Toni de la Torre

Segueix-nos a Facebook per assabentar-te dels nostres darrers reportatges

1- La amiga estupenda

Els homes practiquen una violència sobtada, que esclata de cop i després desapareix. Les dones practiquen una violència soterrada però permanent, que no s’acaba mai. Aquestes són les observacions de dues nenes. La Lila i la Lenù. Són les protagonistes de la minisèrie La amiga estupenda, una adaptació de la novel·la homònima de l’escriptora Elena Ferrante que l’HBO (és una coproducció entre l’HBO i la RAI italiana) van estrenar aquest desembre.

Per saber-ne més, podeu llegir la ressenya que en va fer Toni de la Torre.

2- High Maintenance

High Maintenance ja fa temps que és molt més del que sembla. En aparença, és una sèrie sobre un venedor de marihuana a domicili, però en realitat és un mosaic sobre la vida moderna construïda a través de fragments de vides de diversos personatges. El personatge, que es desplaça amb bicicleta per la ciutat de Nova York atenent els seus clients, és en realitat una forma per introduir-se en les cases dels altres i explicar les seves vides.

Per saber-ne més, podeu llegir la ressenya que en va fer Toni de la Torre.

3-True Detective

Després d'una gran primera temporada i una segona temporada que deixava força a desitjar, la sèrie ha tornat amb una tercera temporada que evoca obertament la primera temporada amb l’objectiu clar de reconciliar-se amb l’audiència i recuperar l’essència d’aquella primera etapa. Continua inspirant-se en fets reals (enguany sembla que el cas que serveix de base és el dels Tres de West Memphis, molt conegut als Estats Units i també fora a través de la trilogia de documentals Paraíso perdido, actualment disponibles a HBO, i a què es fa referència a través de l’equip de filmació que apareix a la sèrie entrevistant el protagonista) i radiografiant la cara més fosca ambientats en l’Amèrica profunda.

Per saber-ne més, podeu llegir la ressenya que en va fer Toni de la Torre.

 

Subscriu-te a El Temps i tindràs accés il·limitat a tots els continguts.