Judici

Blasco pacta amb Fiscalia la dació d’un local de massatges amb masturbació i dutxa eròtica

El local està al cor de l’Eixample de València, al carrer de Martí. El cartell oficial és de Zafire, un negoci d’estètica, però el nom de guerra és Alihsa, amb un web on s’explicita un catàleg prominent de serveis sexuals i de massatgistes.

Segueix-nos a Facebook per assabentar-te dels nostres darrers reportatges

Hi ha comprovacions rutinàries que condueixen a descobriments inesperats. Talment com apropar-se fins al número 8 del carrer taquígraf Martí de València i preguntar. Allà hi ha el baix comercial que l’exconseller Rafael Blasco ha oferit per tal d’arribar a un acord amb la Fiscalia, rebaixar la pena i passar de 16 a 3 anys i 3 mesos de presó pel cas del desviament d’uns 3,5 milions d’ajudes a la Cooperació a una trama corrupta entre 2009 i 2011. El segon judici d’aquest cas se celebra a la sala quinta de l’Audiència de València des de maig passat amb 24 acusats en la banqueta. I tot a canvi de reconèixer els fets i, com a voluntat de reparació, lliurar aquest establiment al cor de l’Eixample. Un pacte que no han subscrit les altres dues acusacions, l’Advocacia de la Generalitat Valenciana i la Coordinadora Valenciana d’ONGD, que continuen demanant penes de presó de fins a 18 anys i una responsabilitat civil d’entre 2 i 2,5 milions.

Zafire. Estètica i massatges. Una perfecta silueta femenina emergeix d’una flor oberta. El logotip està clavat a la paret i pintat en uns vidres opacs. Una dona jove, sense un pam de pell lliure de tatuatges, obre la porta. A dins hi ha un rebedor menut, escassament decorat, connectat amb un llarg passadís que acaba entre penombres. La recepcionista explica que es fan tractaments d’estètica i massatges. Amb puntualitzacions i al gra.

-No som fisioterapeutes, però fem massatges molt relaxants. Tractem des dels peus perquè circule la sang. I anem pujant. Tapem la zona, per descomptat!

- O siga, que aquesta zona no…

- A veure, si em preguntes per un massatge relaxant, això és el que tinc. Si preguntes per massatges tàntrics, passem a una altra cosa.

- …

- Mai no t’has fet un massatge tàntric? [Quan riu li brilla una perla en una dent]. Hi ha receptors [sic] que la massatgista et realitza des dels peus fins al coll. I fem com una estimulació manual.

- Dels genitals?

- Exacte! També hi ha massatges on pots interactuar amb la massatgista, però sense sexe.

- I això no és sexe?

- No, això és que pots acaronar-la, tot el cos, si vols. Si no toques val 80€ en llitera i 100€ en tatami. I 140€ si interactues.

I continua aclarint que en la sala dels tatamis hi ha dutxa privada a compartir amb la massatgista després d’empastifar-te en oli. En la publicitat de Zafire aquests massatges no apareixen, però al telèfon sempre hi ha Jéssica, l’encarregada, amb qui concretar la part tàntrica. “Anima’t, que és molt bonic de veure!”, recomana enmig d’una riallada refulgent.

 

Un catàleg variat de serveis

L’informe de taxació del baix comercial, inclòs en l’acord amb la Fiscalia, detalla 147 metres quadrats per un valor 429.600 euros. La defensa de Rafael Blasco però, els va avaluar durant el judici en 619.226,13 euros. Finalment, segons va publicar Levante-EMV, des de la conselleria d’Hisenda van recalcular els cost: 218.367€. El local pertany a Debora Salom, filla del primer matrimoni de Consuelo Ciscar, dona de Blasco. La compra, per 215.000€, es va signar el 20 de febrer de 2004 en una notaria al carrer de les monges de Santa Caterina. Un enclavament d’escassa influència moral per a un local que, després de ser un hostel, fa prop de sis mesos que va mutar en un centre d’estètica, amb contracte de lloguer fins 2021 i amb una oferta de serveis molt més variada que no sembla.

Basta amb teclejar “Martí 8 Valencia masajes” per aclarir qualsevol sospita. A la dreta de la pantalla apareix un faldó d’Alihsa Salon, en l’adreça exacta del local. A l’esquerra, la mateixa web, és més explícita: “Masajes Eróticos Valencia”. I per si a l’internauta encara li queden dubtes, hi ha una tercera entrada amb un eloqüent “Masaje Final Feliz en Valencia”.

En realitat és un mer reduccionisme davant el catàleg que es desplega només accedir a Alihsa Salon. En l’opció “mans expressives” pots descobrir per entre 100 i 110€ “punts tan sensitius en tot el cos que ni tan sols coneixies”. I amb la massatgista en roba interior. O en “tanguita” en el cas del “massatge connexió”. Amb el “Lingam”, entre 80 i 120€, hi ha “cos a cos per millorar l’erecció i el rendiment sexual”. I per 240€ el “Paradise”, “amb dues terminacions”. Un camí ben perpendicular fins al cim tàntric de 260€ amb el “nuru”, que comença amb un bany “en aigües molt calentes” i on els cossos nus de massatgista i client rellisquen en gel “boca avall i boca amunt” per “peus, cames, glutis, pits, interior de les cuixes, genolls… tant acaronant com pressionat, fregant, prement, empresonant i embolcallant el receptor del massatge en una delícia de sensacions”.

Les cites, assenyala el web, poden enriquir-se amb exfoliació, aromateràpia, pedres calentes i soroll de bols tibetans. També hi ha per a dones i parelles, a més de poder escollir massatgista. Per exemple Jin Ju, “una oriental preciosa i dolça, a més de tindre unes mans màgiques”. O Deya, “amb corbes pronunciades i boniques”. O Yanira, “un remolí ple d’energia, amb qui passaràs un moment inoblidable”. O Hema, Aitana o Celine. També hi ha Raúl i Lucas.

“Massatges Alihsa, bona vesprada?”, despenja qui es presenta com a Jessi després d’oferir la promoció del dia, “el cos a cos amb possibilitat d’interactuar amb la xica”, per 110€ ja rebaixats en 20€. “No t’interessaria provar?”, ofereix. I a la pregunta de si hi ha cap cartell d’Alihsa al carrer o si cal anar al centre d’estètica que hi ha just en aquesta direcció, es fa un silenci una mica aparatós que Jessi acaba trencant de colp: “Està al costat, la porta la veuràs just al costat. Toques i t’obrin, val?”.

Però de carrer Martí número 8 -baix- només n’hi ha un. I als laterals, dos portals sense baixos. A Zafire ja no hi és la xica jove tatuada i amb un perla en la boca. Un dona que sembla més major exhibeix un escot d’una extensió premeditada. I als ulls una tristesa avorrida de dependenta uniformada que fa de la jornada laboral una mera gimnàstica costera amunt.

- Demanava per Alihsa. Em digueren Martí 8…

- És ací. Tenim Alihsa, que són massatges tàntrics, i part d’estètica, que es diu Zafire, però és el mateix lloc.

- Ets Jessi?

- Sí, sóc Jéssica. Has entrat en la pàgina?

L’oferta de 110€ ja ha estat substituïda, concreta, per la de 130€ “amb dos terminacions, al compàs que vulgues”. I amb un suplement de 30€ per dos dutxes eròtiques amb la massatgista. La conversa cau en un to de pescateria o botiga d’electrodomèstics.

- Terminacions?

- Ejaculacions.

- Ella a mi i jo a ella?

- Sí, pot ser ambdós.

- També sexe oral?

- No, amb la mà i el cos.

- I altre tipus de terminacions?

- Pots parlar-ho amb la xica. No es fa, però si arribes a un pacte o el que siga…

No hi ha res a parlar. Tampoc a veure. Diu que els salons estan ocupats en eixe moment, que millor mirar-los per la web. I li segueix novament la tristesa, l’avorriment dins l’uniforme molt lleu, poc ortodox, que també estandaritza. I l’últim silenci abans de la mirada.

- Però ja ho saps. Ací no hi ha sexe, d’acord?

Subscriu-te a El Temps i tindràs accés il·limitat a tots els continguts.