Temps convulsos en l'IVAM

L’art del qüestionament

No és la primera vegada els darrers temps que l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) recorre als generosos fons del centre per bastir una mostra temàtica. Amb tot, “Temps convulsos”, l’exposició que ha engegat la commemoració del 30 aniversari del museu, és la més ambiciosa dels darrers temps pel plantejament globalitzador, per l’espai que s’hi dedica i per la nòmina d’artistes. 

Segueix-nos a Facebook per assabentar-te dels nostres darrers reportatges

L’exposició “Temps convulsos. Històries i microhistòries en la col·lecció de l’IVAM”, muntada amb la col·laboració econòmica de la Fundació Banc Sabadell, és la quarta ocasió en època recent que el museu articula una mostra temàtica a partir dels recursos propis, un intent de posar-los en valor i fer virtut artística de les estretors pressupostàries, una mica alleujades des de l’arribada de l’Administració botànica.

Cap de les propostes temàtiques anteriors, tanmateix, no és comparable al desplegament que s’ha fet en aquesta ocasió: una exposició inabastable, amb 375 obres de 125 autors estatals i internacionals, seleccionades entre les 12.000 peces del museu, que ...

Subscriu-te a El Temps i tindràs accés il·limitat a tots els continguts.

Ja ets subscriptor? Accedeix-hi