Presentació

Un nou espai cultural per a tot el país.

Segueix-nos a Facebook per assabentar-te dels nostres darrers reportatges

Dimarts al vespre es va presentar, a l’auditori de la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona, el nou portal web www.eltemps.cat/delesarts. L’acte, en el transcurs del qual també es van celebrar els 34 anys del setmanari El Temps, va comptar amb la presència de nombrosos representants món de les arts i la cultura d’arreu dels Països Catalans.

Va haver-hi parlaments de personalitats vinculades al setmanari El Temps i a l’antiga revista El Temps d’Art (2002-2008), com Eliseu Climent, fundador i editor; el director de TV3 Vicent Sanchis, dues vegades director d’El Temps; Manuel Lillo, actual director; el president i el director de la Fundació Tàpies, Xavier Antich i Carles Guerra; el poeta i “traficant d’idees” Vicenç Altaió –també estretament vinculat a El Temps d’Art– i el coordinador d’El Temps de les Arts, Ricard Mas.

Tres representants polítics van tancar l’acte: Maria Dolors Portús, secretària general de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Abel Guarinos, director general de l’Institut Valencià de Cultura; i Fanny Tur, consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern Balear.

El Temps de les arts és un portal web dedicat a la crítica i l’anàlisi d’exposicions, teatre i concerts en l’àmbit dels Països Catalans. Pretén convertir-se en el referent de la crítica museística en un moment de greu crisi d’intermediació entre les institucions i el seu públic potencial.

Com a medi web, gaudeix dels avantatges de les publicacions en xarxa: espai variable, nombroses imatges, i recursos multimèdia. A més a més de les anàlisis a cura d’especialistes, inclou entrevistes amb comissaris i artistes que aporten informació addicional.

Inclou la consulta d’equipaments a través d’un mapa, una completa agenda d’esdeveniments, i la secció “A Fons”: anàlisis transversals a cura de prestigiosos especialistes.

El Temps de les arts és un espai independent de crítica, especialitzat però amb voluntat divulgadora. Abarca els grans equipaments dels Països Catalans, però també els petits, que treballen a un gran nivell però no tenen ressò als medis de comunicació convencionals.

El web d’El Temps de les Arts es troba plenament operatiu, a: www.eltemps.cat/delesarts

Subscriu-te a El Temps i tindràs accés il·limitat a tots els continguts.