23 d'abril

Un Sant Jordi pels presos i exiliats

El dia de Sant Jordi, al nostre stand, ubicat a Rambla Catalunya 121, podreu fer-vos amb el llibre 'Escrits de resistència', una col·lecció de textos dedicats als presos i exiliats que podreu adquirir. La recaptació es lliurarà íntegrament a l'Associació Catalana pels Drets Civils, formada pels familiars de presos i exiliats.

Segueix-nos a Facebook per assabentar-te dels nostres darrers reportatges

S'apropa un nou Sant Jordi. Aquest, però, serà més trist que els anteriors. Perquè no estarem tots. Faltaran els presos i exiliats, un total de 16 persones tancades en presons o forçades a restar en un país que no és el seu.

Des d'EL TEMPS no volem ser aliens a aquesta realitat que vivim des dels últims mesos. Per això, amb la intenció de donar suport als polítics perseguits i a les seues famílies, hem publicat un llibre que podreu trobar el 23 d'abril al nostre stand de Sant Jordi, ubicat en front de la nostra redacció, a Rambla Catalunya 121.

El llibre és una col·lecció de poemes i proses curtes enviats pels nostres subscriptors amb la intenció de recordar els presos i exiliats. Els diners recaptats seran adreçats a l'Associació Catalana pels Drets Civils, que els dóna suport i que està formada pels fanfamili de presos i exiliats.

Et convidem a que ens visites el dia 23 al nostre stand per visitar-nos.

 

Subscriu-te a El Temps i tindràs accés il·limitat a tots els continguts.