La Veu es renova

Nova etapa a la capçalera digital valenciana. 'La Veu del País Valencià' es transforma en 'Diari La Veu', renova el disseny i llança dues propostes més especialitzades en educació i cultura. El diari digital, a més, incorpora periodistes, estrena una redacció a València i passa a estar dirigit per l'ex-corresponsal de l'Ara al País Valencià, Salva Almenar.

Segueix-nos a Facebook per assabentar-te dels nostres darrers reportatges

Temps de canvis al panorama mediàtic de l'àrea lingüística comuna. Després de la renovació en la direcció de TV3 i EL TEMPS, La Veu ha engegat una transformació digital. La capçalera ha estrenat un nou disseny web, realitzat per Tirabol.cat; i ha llançat dues propostes noves especialitzades, que s'afegeixen a Pilota Veu. Es tracta d'Aulaveu, una secció de divulgació de coneixements; i de Cultaraveu, una mena de revista cultural online.

En aquesta nova etapa, La Veu del País Valencià canvia de nom. Ara s'anomenarà Diari La Veu i estarà dirigit per l'ex-corresponsal de l'Ara al País Valencià, Salva Almenar. Com a sotsdirector estarà Ignasi Muñoz -responsable, al seu torn, de Catalunya Ràdio al País Valencià-, com a cap d'Economia l'elegit ha estat Jordi Velert -anteriorment a mitjans com ara Ara o Economia Digital-, i la responsable de Cultura serà Tere Rodríguez, ex-redactora d'El Punt Avui al País Valencià. La resta de periodistes continuaran al mitjà.

Al mateix temps, el diari tindrà redacció a València. Des d'ella, segons la carta del seu editor, Moisès Vizcaino, el nou equip treballarà per «crear un grup empresarial valencià de comunicació que ajude a transformar el sistema mediàtic». «Perquè, parafrasejant Joan Fuster, 'el periodisme, o el fas –en clau valenciana i de país- o te'l fan' –en castellà, per províncies i en clau regionalista-», sentencia Vizcaino. Una aposta que amplia el panorama mediàtic del territori valencià i dels mitjans en català.

Subscriu-te a El Temps i tindràs accés il·limitat a tots els continguts.