Els crítics

«Els personatges de ficció rarament tenen la força i la complexitat d’alguns personatges

L’editorial Afers ha publicat ‘Impuls’, l’últim dels quatre volums que configuren les ‘Biografies parcials’ elaborades, amb sensibilitat literària, per Xavier Serra. Biografies parcials que serveixen per a donar valor al treball de nombrosos valencians implicats en el món de la cultura i que han contribuït, amb decisió, a l’impuls del país. En parlem amb l’autor.

Segueix-nos a Facebook per assabentar-te dels nostres darrers reportatges

Biografies parcials és una col·lecció de quatre volums sobre personatges que han tingut una repercussió en la història recent del País Valencià. El primer volum es publicà el 2009. Des d’aleshores, malauradament, han desaparegut alguns dels protagonistes, com ara Doro Balaguer, Pere Maria Orts o Josep Iborra. Li ha faltat per biografiar algun altre desaparegut?

—Sí i no. M’hauria agradat molt conèixer, per exemple, Sanchis Guarner i molts altres. Però el plantejament de les Biografies parcials, des de l’inici, era escriure només sobre les persones que jo havia conegut. No és que no hagi escrit sobre unes altres èpoques, però ho ...

Subscriu-te a El Temps i tindràs accés il·limitat a tots els continguts.

Ja ets subscriptor? Accedeix-hi