Contingut patrocinat

DayOne, referent per emprenedors

En un futur bancari cada cop més enfocat en l’especialització, CaixaBank anuncia la implantació a Espanya i Portugal de DayOne, una divisió adreçada a empreses tecnològiques innovadores i els seus inversors, que ja compta amb centres físics a Barcelona, Madrid i València. DayOne aspira a ser un referent per a les ‘start-ups’ i les ‘scale-ups’.

Segueix-nos a Facebook per assabentar-te dels nostres darrers reportatges

Els bancs del futur es comencen a projectar en el present. De fet, hi ha un futur que ja és present, com ho demostren els milers i milers d’emprenedors que han posat en funcionament una start up o una scale up. Per tal d’ajudar-los, el grup CaixaBank va posar en marxa fa una any DayOne, una divisió especialitzada en empreses tecnològiques innovadores i els seus inversors que preveu implantar-se a Espanya i Portugal, al llarg de 2019. De moment, DayOne ja compta amb centres físics a Barcelona, València i Madrid, així com una cartera de clients important a Bilbao i Màlaga.  

Juan Alcaraz, director general de CaixaBank, explica que “DayOne potencia l’estratègia de l’entitat d’oferir un model de banca especialitzada per segments, totalment ajustada a les necessitats de cada perfil de client; a través d’aquesta divisió hem desenvolupat un programa integral per ser el partner financer de l’economia de la innovació”.

Per reunir a cada territori els principals players de l’ecosistema emprenedor, tecnològic i inversor, DayOne ha creat un nou programa a Espanya i Portugal, on celebrarà unes jornades anomenades “DayOne Innovation Summits”. La primera trobada ha tingut lloc a Barcelona, on van donar-se cita més de 300 persones, i en el primer trimestre de 2019 se celebrarà una DayOne Innovation Summit a cada comunitat autònoma d’Espanya, així com un parell de jornades a Portugal.

Igualment, DayOne integrarà a partir d’ara els coneguts Premis EmprenedorXXI, que s’han convertit en un emblema del banc en matèria de suport als innovadors. El termini de presentació de candidatures d’enguany acaba el 12 de desembre, data fins a la qual qualsevol empresa de menys de tres anys s’hi pot inscriure al web www.emprendedorXXI.es. Les cinc categories de què consten aquests guardons —agrotech, travel tech, commerce tech, fintech i biotech— estan dotades amb 25.000 euros cadascuna. A més, es lliuraran 17 premis de 5.000 euros a les empreses que més impacte a cada comunitat autònoma.

Subscriu-te a El Temps i tindràs accés il·limitat a tots els continguts.