Cultura

Els podcast de cada dijous (III)

Segueix-nos a Facebook per assabentar-te dels nostres darrers reportatges

S’ha escrit un podcast

Presentat per Tomàs Fuentes i produït pel Terrat, aquesta és la primera aposta en català de Podium Podcast, la plataforma d’àudio de PRISA. Un true crime que és un crim en si mateix: casos absurds, convidats estúpids, problemes tècnics... Tot el que pot sortir malament, en efecte, surt malament. 12 episodis amb les veus d’Anna Casas i Pep Miràs que donen vida als casos criminals més estranys que mai hauràs sentit.

La Sotana

Amb més de 2.500 afiliats a Patreon que aporten quasi 10.000 euros al mes, és un dels exemples més evidents d’un programa de ràdio que no encaixa en els cànons habituals de l’FM i que fa el salt al pòdcast amb un suport espectacular de la seua comunitat. Parlen del Barça, fonamentalment, amb convidats VIP des de Gerard Piqué fins a Joan Laporta passant per Jaume Roures. No apte per a oïdes sensibles, pericos o madridistes.

Baix la lluna

Els cantants Alfons Pérez Malparlat i Aitana Ferrer llancen cada dues setmanes un nou episodi d’aquest pòdcast narratiu de ficció per submergir-nos en misteris, mites i llegendes en clau valenciana. Llegendes de Balànsiya, edificis encantats o assassins valencians són algunes de les temàtiques que han desenvolupat fins ara amb les interpretacions d’actors i actrius de doblatge amb una experiència immersiva.

Altaveu a fons

Des de setembre passat, cada dimecres la periodista Ester Pons ens apropa, al llarg d’uns vint minuts, una nova història d’actualitat relacionada amb Andorra amb aquest pòdcast del diari digital Altaveu, com ara el 50è aniversari de l’incendi del santuari de Meritxell, el poc ús del català per part dels nouvinguts al Principat o la desmitificació d’Andorra com a destí privilegiat per a la mineria de criptomonedes.

Subscriu-te a El Temps i tindràs accés il·limitat a tots els continguts.