Cultura

Els pòdcast de cada dijous (I)

Segueix-nos a Facebook per assabentar-te dels nostres darrers reportatges

  • ‘Berícid Sulfúric’

Una ficció sonora amb una nova història autoconclusiva cada primer dilluns d’octubre a juny amb Anna Ferrer Albertí, Laia Garcia, Vicent Ortega i Pau Pérez i malgrat que estan en ple procés de redefinició no abandonen els seus oients i penjaran extres fins que tornen amb la nova versió del pòdcast. Recentment, han estat guardonats amb el premi al millor pòdcast de ficció a la primera edició dels Premis Sonor impulsats per La Mira amb la col·laboració de Catalunya Ràdio.

  • ‘CCCC Podcast’

El Carme Centre de Cultura Contemporània és el primer museu valencià amb una proposta sonora específica en format pòdcast. Impulsat pel seu director, José Luís Pérez Pont, i amb el segell de la periodista Amàlia Garrigós i el creador sonor Edu Comelles, cada quinze dies ens mostra la diversitat cultural i les diferents propostes artístiques que s’amaguen a darrere de les parets del claustre del CCCC.

  • ‘Greuges Pendents’

Un dels pòdcasts més destroyer del panorama valencià en monodosi setmanal on cada divendres dos politòlegs, Andrea Kruithof i Quico Miralles, disparen contra tot allò que es mou, sobretot les contradiccions del govern del Botànic, l’autocomplaença de l’esquerra o els nous models d’habitatge amb piscina, pàdel i zones infantils. Acaben de llançar un Verkami per a fer un spin-off i en una setmana han recaptat 2.000 euros.

  • ‘Tabac i sobrassada’

Un pòdcast de contraban fet per un andorrà (Pablo González) i dos mallorquins (Tomeu Mir i Rafel Manera) a Barcelona, iniciat en plena pandèmia i que acaba d’encetar la tercera temporada. Tenen el costum de portar a fer un bon dinar o esmorzar de forquilla els seus convidats del món de la faràndula i fins i tot enregistrar el pòdcast a taula.

Subscriu-te a El Temps i tindràs accés il·limitat a tots els continguts.