Miguel Lorenzo, premiat com a millor fotògraf de València

El Premi Millor Fotoperiodista Ajuntament de València ja té guanyador. Miguel Lorenzo, reporter gràfic del diari 'El Periódico' i col·laborador d'EL TEMPS, ha estat guardonat pel seu «compromís» i per la seua «professionalitat». El premi valora la capacitat per transmetre mitjançant les imatges els fets més importants de la ciutat de València. Lorenzo ha estat seleccionat en festivals de renom internacional com ara el Visa Pour L'Image, que se celebra a Perpinyà.

Segueix-nos a Facebook per assabentar-te dels nostres darrers reportatges

Fer una fotografia va més enllà de polsar un botó d'una càmera. Que una fotografia siga digna de la dita popular val més una imatge que mil paraules és tot un art. Miguel Lorenzo, fotoperiodista del rotatiu El Periódico de Catalunya i col·laborador d'EL TEMPS, ha aconseguit que en cada imatge aquesta premissa estiga reflectida. Una professionalitat que ha estat reconeguda per l'Ajuntament de València i el festival PhotON, amb el Premi Millor Fotoperiodista Ajuntament de València.

Lorenzo ha estat guardonat per la seua «professionalitat» i «compromís». També per la capacitat de transmetre a través de les imatges els fets més importants de la ciutat de València durant l'any 2016. El fotògraf ha rebut aquest dissabte el premi, de 3.000 euros, a l'hemicicle del consistori.

Membre de la Unió de Periodistes, les seues fotografies han tingut també ressò més enllà de les fronteres de l'Estat espanyol. Lorenzo ha estat seleccionat per a exposar en la 25 edició del Festival Visa Pour L'Image, que se celebra a Perpinyà. Es tracta d'un dels esdeveniments de fotoperiodisme més destacats del planeta, ja que els millors fotògrafs han mostrat les seues imatges en aquest festival.

Ací podeu veure alguns dels seus treballs fotogràfics. Han estat realitzats per a El Periódico de Catalunya i EL TEMPS:

[gallery size="large" ids="9762,9763,9765,9766,9767,9768"]

Subscriu-te a El Temps i tindràs accés il·limitat a tots els continguts.