València

‘Menut palau’, el festival nadalenc per als més petits

Segueix-nos a Facebook per assabentar-te dels nostres darrers reportatges

Els propers dies 3 i 4 de gener -dijous i divendres-, el Palau de la Música de València acollirà al festival ‘Menut Palau, feretes i cançonetes’. Comptarà amb tota mena d’actuacions musicals i destacarà, entre més coses, per l’adaptació musical de cantants i grups amb un present artístic vinculat al públic adult. És el cas de Zoo, una formació que s’ha consolidat plenament en l’escena estatal.

El festival, també, servirà per mostrar als més menuts les actuacions de grups com ara La mare carabassera, un projecte de Dani Miquel i Carles Belda; o Ramonets, educadors del rock que compten amb animació infantil, un tret imprescindible en l’esperit d’aquest grup.

The Pengüns, Herba Negra, el Ball de Sant Vito, Trobadorets, Domisol Sisters, Gigatrín i molts altres completaran els concerts del 3 i 4 de gener que també comptaran amb tallers de música, muixeranga, màscares o malabars. Els adults que hi vulguen assistir hauran d’anar acompanyats d’un menor de 14 anys. Totes les condicions i entrades, en aquest enllaç.

Subscriu-te a El Temps i tindràs accés il·limitat a tots els continguts.