Les reaccions més rellevants

45.000 persones omplen els carrers de Brussel·les

Centenars de milers de persones han omplert els carrers de la capital de Bèlgica per manifestar-se a favor de Catalunya. Arrepleguem algunes de les reaccions més interessants fetes des de les xarxes socials.

Segueix-nos a Facebook per assabentar-te dels nostres darrers reportatges

La manifestació a Brussel·les s'ha celebrat enmig d'un ambient del tot enrarit: a pocs dies d'unes eleccions catalanes imposades pel Govern espanyol, amb la Generalitat de Catalunya intervinguda per l'Estat, amb quatre presos polítics, amb cinc exiliats -precisament a Bèlgica- amb molts consellers destituïts que no han pogut anar-hi per no tenir permís per sortir de l'Estat i amb els mitjans públics sense poder retransmetre en directe la marxa per prohibició de la Junta Electoral, ens que també va impedir les llums de color groc en les places i edificis públics.

Res no ha impedit, però, que 45.000 persones omplen els carrers de Brussel·les en una de les manifestacions més nombroses que es recorden els darrers anys a la capital de Bèlgica. Aquestes han estat algunes de les reaccions més destacades.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te a El Temps i tindràs accés il·limitat a tots els continguts.