Regne Unit

L’Illa dels obsessionats

No sols des del vot pel Brexit, sinó de fa ja 30 anys,  els conservadors discuteixen, acarnissats, per Europa. I accepten la seva ruïna. Però per què passa això, realment?

  • La primera ministra britànica Theresa May amb el secretari d’Estat per a les Relacions Exteriors a la seua dreta i altres membres del Partit Conservador.
    La primera ministra britànica Theresa May amb el secretari d’Estat per a les Relacions Exteriors a la seua dreta i altres membres del Partit Conservador.

Segueix-nos a Facebook per assabentar-te dels nostres darrers reportatges

Una tarda d’hivern bastant agradable, vora 600 conservadors es reuneixen a Londres per a una sessió de teràpia pública. Se’ls ha promès que aquí, a l’Emmanuel Centre, un enorme edifici circular al cor del barri de Westminster, s’ennovaran d’alguna cosa sobre el futur del seu partit. L’Spectator hi està convidat, un setmanari que sol associar-se al partit governant amb profund afecte, però que finalment ha perdut l’esperança en ell.

Els organitzadors han col·locat una caricatura davant l’estrada: mostra el Govern com una ridícula banda de xiquets entremaliats en guerra que està a punt d’esclafar entre si la primera ministra Theresa May. ...

Subscriu-te a El Temps i tindràs accés il·limitat a tots els continguts.

Ja ets subscriptor? Accedeix-hi