‘Smart sex’

El matrimoni entre sexe i noves tecnologies té per davant un futur prometedor. Segons la revista 'Forbes', la indústria de les joguines sexuals experimentarà un creixement de 15.000 milions de dòlars anuals.

Segueix-nos a Facebook per assabentar-te dels nostres darrers reportatges

Una nova revolució sacseja el món. Els wearables —alta tecnologia que duem al damunt—, quantificadors de tota mena, la internet de les coses, la intel·ligència artificial, el Big Data, la robòtica... conflueixen en una renovada indústria del sexe. Alhora, hi ha una progressiva desinhibició d’allò sexual que fa que molta gent no se n’amagui, de comentar que visita pàgines pornogràfiques com pornhub o que li agrada freqüentar sexshops.

El matrimoni entre sexe i noves tecnologies té per davant un futur prometedor. Segons la revista Forbes, la indústria de les joguines sexuals experimentarà un creixement de 15.000 milions de dòlars anuals.

Sí, hi ha diners i hi ha futur. Que li ho preguntin a l’expert en nanotecnologia Sergi Santos, un berguedà de 38 anys que acaba d’abandonar una prometedora carrera científica seriosa i ha creat Samantha, prototip de nina sexual amb intel·ligència artificial: 90-50-90, pell de TPE —un elastòmer plàstic—, ulls verds, cabells llargs i un microxip amb un algoritme genial: en mode família, t’acompanya a veure el televisor... en mode sexual, t’ho has de treballar bé per fer-la arribar a l’èxtasi. Deu estar programada, també, per tenir mal de cap?

Per cert, el famós robot Pepper, de la companyia japonesa SoftBank, inclou una clàusula especial a les seves “Condicions d’ús”: cal acceptar que no l’emprarem amb finalitats sexuals. Fan bé de pensar malament. La indústria de consoladors intel·ligents és gairebé infinita: hi ha models com l’Svakom Gaga Intimate Sex Selfie Stick HD Camera Vibrator o el Siime Eye que inclouen una càmera en un extrem per fer vídeo... conferències D’altres, permeten programar i fins i tot enregistrar patrons vibratoris, com el Limon, o que xuclen, com el Womanizer Vibrator.

Per a homes, acaba d’aparèixer l’i.Con Smart Condom: un lleugeríssim anell que es pot col·locar a la base del preservatiu. Al seu interior hi ha nano xips i sensors que es comuniquen amb l’iPhone via bluetooth. D’aquesta manera podrem registrar: calories cremades durant l’acte, nombre, ritme i velocitat de les penetracions, durada de la sessió, nombre de sessions, diferents postures emprades i temperatura mitjana de la pell. De moment, només es ven al Regne Unit.

Subscriu-te a El Temps i tindràs accés il·limitat a tots els continguts.